Gamasutra: The Art & Business of Making Gamesspacer
View All     RSS
October 20, 2017
arrowPress Releases


If you enjoy reading this site, you might also want to check out these UBM Tech sites:


Press Releases
  Dragons vs. Unicorns nu uit voor iOS
  Share on Twitter RSS
 
 
12/04/2012
 


[This unedited press release is made available courtesy of Gamasutra and its partnership with notable game PR-related resource GamesPress.]

4 december 2012

Dragons vs. Unicorns nu uit voor iOS  

Over-the-top tekenfilm actie in gratis te spelen Tower Defense game 

thumbr is verheugd dat Dragons vs Unicorns vanaf vandaag gratis  verkrijgbaar is in de App Store. Een Android versie van de game zal binnenkort beschikbaar zijn in de Google Play Store. Humor, tekenfilmgeweld en strategie komen samen in deze doldwaze actie game! 

Ontdek de woedende strijd in Winkeros

In Dragons vs. Unicorns is een verhitte strijd aan de gang tussen twee mythische wezens. Een kwaadaardige draak en zijn kornuiten hebben het gemunt op de Chibicorns, het meest waardevolle bezit van de eenhoorn. Deze wezens lijken op baby eenhoorns en hebben vlinderachtige vleugels. Leidt de eenhoorn en zijn vrienden door vijf kleurrijke werelden en 40 levels om het lot van de Chibicorns veilig te stellen. Ze mogen er dan misschien wel lief uitzien, maar ze zijn beestachtig.    

Defensieve vaardigheden benodigd

Versla mini-bosses terwijl je door Winkeros trekt en behaal de hoogste ranking op elk level door je defensieve en offensieve krachten te versterken. Speel achievements vrij en daag je vrienden uit via de leaderboards.  Welke geheimen ontrafel je? Welke horror maak je mee? Ontdek het in Dragons vs. Unicorns! 

Dragons vs Unicorns wordt ontwikkeld door Digital Harmony Games.

Kenmerken:

• Gratis te spelen

• Humor

• Strategie en arcade gameplay smelten samen

• 5 kleurrijke werelden met 40 levels

• Intuïtieve besturing

• Unieke vormgeving 

• Leaderboards

Wil je meer weten over Dragons vs. Unicorns en thumbr’s andere games? Like thumbr op Facebook:   https://www.facebook.com/thumbr en volg ons op Twitter:   https://twitter.com/thumbr voor de laatste nieuwtjes!

--einde-- 

contact:

Rick van Beem

PR Manager thumbr

E: r.vanbeem@cliqdigital.com

T:  31 (0)20 7947 500